Τρόποι Πληρωμής 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 4 τρόπους:

1. Με πιστωτική κάρτα (συνιστάται)

2. Με τραπεζική κατάθεση

3. Αντικαταβολή

4. Στο Φαρμακείο Μας

1. Πληρωμή με πιστωτική Κάρτα

1. Σας συνιστούμε ως πρώτη επιλογή την χρήση πιστωτικής κάρτας, εφόσον έχετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Maestro ή American Express.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για να πληρώσετε για τα προϊόντα σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας είναι απολύτως ασφαλής και καλύπτεται από τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας στο διακομιστή filiacare.gr. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη και γίνεται σε δύο μόνο βήματα. Αναλυτικά: • Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας στη σχετική φόρμα. • Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας είναι καταχωρημένη, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας εμφανίζεται σχετική ειδοποίηση.

Συνοπτικά μπορείτε να πληρώσετε :

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro,  Diners, Discover.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Πληρωμή με μετρητά

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο πληρωμής, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών του filiacare.gr ή του courier και εξοφλούνται κατά την παραλαβή.
Μπορείτε να πληρώσετε το courier με μετρητά κατά την παράδοση με επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό συνολικό ποσό, δεδομένου του φόρτου ανάκτησης από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο, η παραγγελία σας θα αρχίσει να προετοιμάζεται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας. Επομένως, αμέσως μετά την παραγγελία σας, πρέπει να είστε διαθέσιμοι / ή να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.Λυπούμαστε για την πρόσθετη ταλαιπωρία, αλλά είναι αδύνατο να πιστοποιήσουμε διαφορετικά την ταυτότητα των παραγγελιών.

Παραλαβή και πληρωμή στην έδρα του φαρμακείου

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και θα πρέπει να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έκθεσή μας:  Γ. Ζωγράφου 14  Ζωγράφου.

Α) Μετρητά
Μπορείτε να πληρώσετε σε μετρητά στο φαρμακείο μας.

Β) Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μέσω POS.